Projecten Diensten
Actueel Contact
Diensten
Technisch en financieel beheer
Het kunnen beschikken over voldoende vastgoedgerelateerde expertise is zeer wenselijk voor vastgoedbezitters en beheerders. Door als coach naast de klant plaats te nemen worden alle facetten van dit proces inzichtelijk. Speciaal voor vastgoedafdelingen van de gemeentelijke overheid en de bestuurders verenigingen van eigenaren is dit coaching systeem opgezet.
Due diligence
Vastgoed verkopen of aankopen? Een gedegen juridisch en technisch onderzoek is onontbeerlijk. Welke mogelijke technische risico’s brengt de aan- of verkoop met zich mee, en hoe worden deze financieel vertaald? Een due diligence vastgoed brengt de kritieke factoren in beeld. Het bestaat uit een maatwerk onderzoek waarmee u stevig staat bij de te voeren onderhandelingen.
Schade expertise
De oorzaken van schades aan vastgoedobjecten zijn vaak niet eenvoudig te herleiden. Door inzet van speciale meetapparatuur en een keur aan specialisten kan de oorzaak vaak wel achterhaald worden. Middels een heldere en voor "niet ingewijden" inzichtelijke rapportage worden de bevindingen vastgelegd en uitgelegd.
Projectmanagement
Een project succesvol maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Een project-matige aanpak wordt vaak gezien als de beste manier. Maar hoe zorg je ervoor dat zo'n project ook echt een succes wordt? Is de projectmatige aanpak de enige manier of zijn er nog andere manieren om je doel te bereiken. De uitgangspunten en de eisen zijn wisselend. Kortom. Elk project is anders.
Mastgoed Advies
Verf- en onderhoudstechniek
Voor het instandhouden van onderhoudsbehoevende elementen zijn de juiste onderhoudsmethodieken van belang. De perfecte combinatie van ondergronds- voorbehandeling en beschermlaag verlengt de levensduur van het gehele element aanzienlijk. Daarnaast zijn heldere onderhoudsinstructies en duidelijke resultaat- verwachtingen vaste items in de onderhoudsadviezen en rapportages.
Training & advies
Delen is vermenigvuldigen. Dat geldt vooral bij het delen van kennis. Omdat er in de bouw- en onderhoudsbranche behoefte is aan meer gekwalificeerd en ge- schoold personeel, wordt middels een ruim gamma aan trainingen, via diverse kanalen, kennis aan een breed publiek verspreid. Onderwijsbevoegd, didactisch vaardig, inhoudelijk actueel en direct toepasbaar zijn de kernwoorden.